Demanen a aquesta actriu que torni el seu Oscar

per Redacció, el 22 d'agost de 2023 a les 07:00

Fa 13 anys l'actriu Sandra Bullock va guanyar un Oscar per interpretar a Leight Anne Tuohy, a la pel·lícula "The blind side", la qual està basada en fets reals i explica la història de Michael Oher, un exjugador de la NFL.


En la cinta es veu com la família Tuohy acull a un jove sense casa, al qual recolzen perquè triomfi en el futbol americà. Tot i això, ara el protagonista d'aquesta història ha denunciat a la família Tuohy per mentir sobre com van passar les coses i obtenir beneficis.

Pel que es veu, Michael Oher hauria estat enganyat per la família adoptiva per tal que aquesta es quedés tots els beneficis de la pel·lícula i el llibre i a més, ha afirmat que els papers que es van signar no eren d'adopció sinó de conservadoria (persona nomenada pels tribunals per a fer-se càrrec de les finances d'una altra persona, quan aquesta no pot fer-se càrrec per si mateixa).


A causa d'això, nombroses persones han demanat a l'actriu Sandra Bullock que renunci al seu Oscar a millor actiu, la qual estaria desconsolada per la notícia. Qui a més, recentment, està passant per un moment molt dolors després de la mort de la seva parella fa unes setmanes.

Hi ha gent per això, que la defensa i diuen que ella no té la culpa de res i que a qui s'hauria d'exigir responsabilitats és a la família Tuohy.

Vosaltres penseu que hauria de tornar l'Oscar?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: