Estafen a una fan de Stranger Things

per Redacció, el 22 d'agost de 2023 a les 08:00

Una dona acaba d'explicar la seva experiència amb un home que es va fer passar per l'actor de "Stranger Things" Dacre Montgomery i la va persuadir, aconseguint que es divorciés i li envies 10.000 dòlars.


Una notícia que ens recorda l'impacte que poden arribar a tenir en les nostres vides els programes de televisió i els personatges famosos.

L'estafador li va explicar que en aquell moment, es trobava en mig d'una relació amb la parella actual de l'actor i que aquesta era molta controladora. Un fet amb el qual la víctima va empatitzar ràpidament, ja que el seu exmarit era igual.


Va ser per aquesta raó, que quan l'actor li va demanar els diners per poder fer les compres, ella no va dubtar, perquè aquest li assegurava que no podia comprar res en tenir un compte bancari conjunt amb la seva parella.

Aquestes converses van arribar a durar més d'un any, durant el qual l'actor se li va declarar i li anava explicant detalls (falsos) de la trama de la següent temporada.

McKayla va explicar que tot això li havia passat per ser molt complaent amb gent i codependent amb por a l'abandonament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: