Rauw Alejandro intenta tornar amb Rosalía

per Redacció, el 23 d'agost de 2023 a les 08:00

En revelar a través d'Instagram un compte secundari replet d'imatges del seu recent viatge al Japó, el popular cantant Rauw Alejandro ha deixat bocabadats als seus seguidors.


El cantant va revelar el nom d'usuari d'aquest compte secundari en les seves històries, despertant l'interès de tots per conèixer els aspectes més privats i atrevits d'ell.

Ara ha fet una nova publicació que ha sorprès a tots els fans. En ella s'hi poden veure diverses indirectes a la seva ex Rosalía, raó per la qual la gent ho ha interpretat com una manera de mirar de cridar l'atenció de la cantant i intentar tornar a estar junts.


El post mostra una sèrie de fotografies del seu viatge al Japó acompanyades de "El millor lloc del món". Podeu veure el post en el compte elzorro o a continuació:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raúl (@elzorro)




Vosaltres penseu que és una indirecta?​


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: