Coses que pots fer gratis a Suïssa i et sorprendrà

per Redacció, el 25 d'agost de 2023 a les 10:00

Una noia espanyola s'ha fet viral a Tik Tok després d'explicar totes les coses que pots fer de manera gratuïta a Suïssa. Un país en el qual el cost de vida és dels més elevats del món, per aquesta raó ofereixen instal·lacions de manera gratuïta que sorprenen els qui vivim a Espanya.


Què ofereixen gratis?

- Taules de ping-pong
al voltant del barri

- Futbolins per jugar
- Planxes elèctriques per fer barbacoa
- Espai per a plantar les teves pròpies verdures.


Entre els comentaris alguns usuaris han fet la reflexió que si aquestes mateixes instal·lacions estiguessin disponibles a Espanya, en poc temps estarien destrossades o en mal estat. En canvi, a Suïssa tots els ciutadans en tenen molta cura.

Vosaltres què en penseu?

Us deixem el Tik Tok a continuació:
 
@honolalab cositas gratis en basilea #basilea #suizatiktok #basel #españolesensuiza #expatlife ♬ sonido original - Sara


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: