Sèries que s'estrenen aquest setembre

per Redacció, el 30 d'agost de 2023 a les 08:00
Aquestes són algunes de les sèries que s'estrenen aquest mes de maig i que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz

UN LLOC PER A SOMIAR - Netflix - Temporada 5 (7 de setembre)
Una infermera vol començar de zero i deixa Los Angeles després d'un trauma per a mudar-se a un remot poble del nord de Califòrnia, on li esperen moltes sorpreses, i, potser, l'amor. Una sèrie basada en les novel·les romàntiques 'Virgin river' de Robyn Carr.

EL COS EN FLAMES - Netflix (8 de setembre)
Sèrie basada en el crim que va tenir lloc en 2017, quan un home va aparèixer calcinat en el pantà de Foix (Barcelona). La recerca de l'homicidi va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona. Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez interpreten a Rosa i Albert, dos agents de policia que són la parella de l'agent mort i l'exparella d'aquesta.

THE MORNING SHOW - Apple TV+ - Temporada 3 (13 de setembre)
En aquesta temporada, el canal s'enfronta a un futur incert i les lleialtats es veuran posades a prova quan un magnat de la tecnologia s'interessi per la UBA. Es formaran aliances inesperades, les vides privades es convertiran en armes i tots es veuran obligats a desafiar els seus principis tant dins com fora del plató.

EL MÓN EN FLAMES - Movistar Plus+ - Temporada 2 (18 de setembre)
Octubre de 1940. La realitat de la II Guerra Mundial ha arribat a Gran Bretanya. Els pilots de la Real Força Àrea britànica, entre els quals es troba el Harry, són enviats a destruir els bombarders alemanys que sobrevolen el cel de Manchester, mentre en terra es posen en marxa operacions de rescat per a tirar endavant als civils afectats. La segona temporada ens torna a submergir en el conflicte més gran bèl·lic de la nostra història a través dels ulls de les persones anònimes que van viure a la meitat del caos. Dels malparats carrers anglesos, la França ocupada i l'Alemanya nazi, fins a les sorres del desert d'Àfrica del nord, on les tropes britàniques tracten d'adaptar-se a una forma diferent de combat al costat de soldats indis i australians.

IRRESISTIBLE - Disney+ (20 de setembre)
Comèdia romàntica francesa amb sis episodis de mitja hora que expliquen la història de l'Adele, creadora d'un pòdcast, enamorada d'un matemàtic, Arthur. Però quan ella està en la seva presència, pateix atacs de pànic degut a la síndrome d'estrès posttraumàtic, conseqüència de la seva anterior relació amorosa. Així que a l'Adele no li queda més remei que mantenir-se allunyada d'Arthur, però l'atracció és massa forta.

SEX EDUCATION - Netflix - Temporada 4 i última (21 de setembre)
Després del tancament de l'institut Moordale, l'Otis i l'Eric s'enfronten a un nou repte: el seu primer dia en l'institut Cavendish Sixth Form. L'Otis està nerviós per la creació del seu nou consultori sexual, mentre que l'Eric resa per a no convertir-se en els perdedors de nou. Però Cavendish és un xoc cultural per a tots els estudiants de Moordale; ells pensaven que eren progressistes, però aquest nou col·legi és un altre nivell. Hi ha ioga diari al jardí comunitari, un ambient de sostenibilitat molt forta i un grup de nois que són populars per ser amables. Als Estats Units, Maeve viu el seu somni en la prestigiosa universitat de Wallace, on rep classes de l'escriptor Thomas Molloy. L'Otis sospira per ella mentre s'adapta a no ser el fill únic a casa, ni l'únic terapeuta al campus.

THE CONTINENTAL - Amazon Prime Vídeo (22 de setembre)
Sèrie de l'univers John Wick que explorarà l'origen de l'icònic hotel d'assassins. La història segueix a un jove Winston Scott, qui es veu arrossegat a l'infern de Nova York dels setanta per a enfrontar-se a un passat que creia haver deixat enrere. Winston traça una ruta mortal a través del misteriós submon en un angoixant intent d'apoderar-se de l'hotel en el qual finalment ocuparà el seu tron.

COP DE REVÉS - Movistar Plus+ (24 de setembre)
Aiden Turner protagonitza aquest drama sobre l'abús de poder en l'ambiciós món del tennis d'elit. Justine Pearce és una jove prodigi del tennis que amb 17 anys arriba a semifinals de Roland Garros gràcies al seu esforç i a l'exigent treball del seu entrenador, Glenn Lapthorn. Però la seva prometedora carrera es veu truncada per una lesió i per l'estreta relació de confiança entre tots dos. Cinc anys després, la jove, que ara treballa com a terapeuta, decideix denunciar al seu antic entrenador per abusos sexuals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: