L'Adele para un concert per a protegir a un fan d'un guàrdia de seguretat

per Redacció, el 31 d'agost de 2023 a les 08:00

L'Adele va interrompre una de les seves actuacions a Las Vegas per a protegir un fan d'un guàrdia de seguretat, la cantant britànica demostra una vegada més la seva afinitat i empatia amb els seus seguidors.


El fan estava cantant i ballant durant el concert de l'Adele quan alguns dels assistents es van començar a queixar, va ser aleshores quan els guàrdies van decidir actuar i li va demanar que estigués quiet. En veure això, la cantant va parar l'actuació i es va dirigir al vigilant de seguretat:

"Què passa amb aquest jove a qui molesten tant des que s'ha alçat? Què passa? Sí, tu. Aixeca la mà. Per què el molestes? El pots deixar estar, si us plau?" Quan va sentir això, una altra fan van cridar, protestant que no els deixaven aixecar.


Després d'això, l'Adele va afegir: "No et tornaran a molestar, rei. Gaudeix de l'espectacle. Ho sento nois, ell és aquí per a divertir-se, tots vosaltres sou aquí per a divertir-vos, anem una altra vegada!"

Els membres del públic van aplaudir i el fan li va enviar un petó a la cantant, el qual ella va agafar a l'aire i se'l va guardar a la butxaca. Aquesta acció ha rebut molts comentaris positius en línia, la qual cosa subratlla la humanitat i autenticitat d'Adele.

Us deixem un vídeo que un fan ha publicat del moment:
 
@adeleslittleloveee adele sticks up for bothered fan (with subtitles) || the man being bothered was @juanp_lastra || weekend 24 - weekends with adele #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: