L'app per lligar que utilitza la gent rica

per Redacció, el 13 d'octubre de 2023 a les 08:00
Cada vegada són més les persones que opten per descarregar-se una app de cites, ja sigui per trobar parella o per passar l'estona. Per aquesta raó, ha sortit al mercat una versió prèmium de la coneguda aplicació Tinder anomenada "Hinge Premium".

No obstant això, en comparació amb les opcions tradicionals, aquesta nova opció podria ser considerablement més cara, ja que tindria un cost anual de 600 dòlars a l'any i estaria pensada per ajudar a les persones més riques a trobar parella o aquelles persones que tenen un elevat interès a emparellar-se.


Segons els rumors, "Hinge Premium" proporcionarà funcions especials com recomanacions més personalitzades als teus interessos. Això ho fan amb l'intenció de generar relacions llargues i no tant  esporàdiques.

La notícia ha generat debats en línia, i alguns sostenen que les costoses aplicacions de cites només poden ampliar la bretxa entre persones amb diferents nivells d'ingressos. D'altra banda, els defensors d'aquestes edicions prèmium sostenen que les funcions addicionals podrien millorar l'experiència per als usuaris que estiguin disposats a assumir un major compromís amb les seves relacions romàntiques.


Vosaltres estaríeu disposats a pagar aquesta subscripció?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: