Detingut l'actor Gabriel Guevara per una agressió sexual

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 10:45
Gabriel Guevara, el model i actor conegut pel seu paper a Skam i Culpa Mía, va ser detingut el passat dissabte 2 de setembre a Venècia per un presumpte delicte d'agressió sexual.

Segons s'ha explicat des d'Europa Press, el jove de 22 anys tenia una ordre de detenció internacional per un delicte de violència sexual que va tenir lloc a França quan ell era encara menor d'edat.


La notícia va sortir a la llum diumenge, quan es va celebrar el Festival de Cine de Venècia i l'actor no va aparèixer a la roda de premsa. La seva mare, Marlène Mourreau, però, va assegurar a través de les seves xarxes socials que l'acusació és falsa i que l'última vegada que Gabriel Guevara va estar a França va ser quan tenia 14 anys.


Segons ha informat avui un dels millors amics de l'actor, ja ha estat posat en llibertat després d'haver passat dos dies retingut a Itàlia. Els seus advocats han explicat que ha sigut tot part d'un error i que no té cap sentit que l'hagin detingut ara per uns fets que van succeir quan era menor d'edat i pels quals ja es va fer un judici i va sortir sense càrrecs.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: