Rauw Alejandro s'emociona al Palau Sant Jordi recordant la Rosalía

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 11:30
El divendres 1 de setembre en Rauw Alejandro va actuar a Barcelona, un lloc molt especial per a ell, ja que és on va viure durant un temps amb la Rosalía.

Entre el llistat de cançons que va cantar es troben 'Beso' i 'Hayami Hana', ambdues dedicades a la seva exparella. La primera d'elles forma part del seu EP amb la Rosalía i és la cançó amb què van donar a conèixer el seu compromís. I la segona és el seu últim tema i en ell s'acomiada de la cantant després de la ruptura.


El cantant porto-riqueny no va poder evitar emocionar-se en recordar a la Rosalía. Era la primera vegada que cantava 'Beso' en directe i va voler incloure les imatges del videoclip. Els fans van sentir-se molt afortunats de poder escoltar el tema en directe i reviure el seu amor.
 
@rarauwpr BESO! #rauwalejandro #rauwalejandroworldtour #saturnoworldtour #beso #rauw #barcelona #rosalia ♬ original sound - RARAUWPR

També va interpretar per primera vegada 'Hayami Hana' i va assegurar que Barcelona seria l'única ciutat on ho faria: "Ho faré només aquí, a Barcelona, i no la cantaré mai més".
 
@mariamartin._ HAYAMI HANA en Barcelona❤️‍🩹#rauwalejandroworldtour #rauwbarcelona ♬ original sound - marieta🐢

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: