4 llocs per tenir sexe fora de casa

per Redacció, el 5 de setembre de 2023 a les 10:00
Les relacions sexuals es poden tornar monòtones i, quan això passa, es necessita provar coses noves per sortir de la rutina. Més enllà d'innovar en les postures o introduir joguines sexuals, també és bo provar de canviar d'escenari. A continuació et deixem alguns dels llocs més comuns on la gent té sexe fora de casa:

Al cotxe

És el lloc més típic per tenir sexe fora de casa. De fet, moltes parelles tenen les seves primeres experiències sexuals al cotxe. Pot ser una idea molt vàlida per tenir sexe mirant la posta de sol o per a quan us entren les ganes i no trobeu cap lloc íntim.

black and white car GIF


Al lavabo d'una festa
Posa't en la situació que et trobes amb el teu crush de festa i que comenceu a parlar. Us ho esteu passant bé, comenceu a ballar i la situació va pujant de to. Us escapeu junts cap al lavabo i quan ningú us veu teniu el millor sexe de la vostra vida...

black and white love GIF

A una tenda de campanya
Si tens ganes de canviar d'aires, proposa a la teva parella una excursió a la muntanya. Agafeu la tenda de campanya i passeu la nit al mig del no-res. La tranquil·litat i la pau que sentireu us farà tenir ganes de passar una nit de passió.

black and white love GIF

A la platja
Un altra lloc típic per tenir sexe és a la platja, escoltant el mar de fons. L'ideal és esperar-se a que sigui fosc perquè ningú us vegi. Només us il·luminarà la llum de la lluna...

black and white love GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: