Tot el que se sap del divorci de Joe Jonas i Sophie Turner

per Redacció, el 5 de setembre de 2023 a les 11:00
El portal digital estatunidenc TMZ ha informat que Joe Jonas i Sophie Turner estan a punt de divorciar-se.

La parella està casada des de fa quatre anys i tenen dues filles en comú. Era considerada una de les parelles més sòlides de Hollywood, però, segons ha indicat una font pròxima a ells, "han tingut greus problemes" en els últims 6 mesos i en Joe ha estat qui ha cuidat les seves filles "quasi tot el temps".


"Fonts amb coneixement directe han explicat a TMZ que Joe ha decidit contractar i consultar com a mínim a dos advocats en divorci en l'àrea de Los Angeles i està a punt de presentar documents de divorci per posar fi al seu matrimoni amb Sophie", deia la nota del portal TMZ.

A més, aquest agost la parella ha decidit vendre la seva mansió a Miami per 15 milions de dòlars, la qual van comprar junts fa tan sols un any.


Com va començar la seva història?


L'any 2016 la parella va començar a sortir i al cap d'un any es van comprometre. El 2019 es van casar a Las Vegas i un any després va néixer la seva primera filla. L'any 2022 va néixer la segona.

A causa de les seves vides professionals, tots dos tenen una agenda molt atapeïda. Recentment, en Joe ha reiniciat la gira amb els seus germans i la Sophie ha estat treballant en alguns papers a la tele i al cinema, la qual cosa ha pogut dificultar la seva relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: