Crítiques a Marina Riverss per fer-se fotos en aquest lloc prohibit

per Adolescents.cat, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
Marina Riverss ha viatjat a Tenerife i ha compartit a través de les seves xarxes socials les experiències que ha viscut.

Als canaris, però, no els ha fet gaire gràcia la seva visita i han omplert el seu Instagram i TikTok de comentaris negatius. D'una banda, per haver viatjat a l'illa i haver anat al Teide malgrat els incendis que havia patit i, d'altra banda, per haver-se banyat a la cova del Tancón, on moltes persones han perdut la seva vida.


"Els accessos al Teide estan tallats per l'incendi, a veure si es respecta més el lloc on es viatja" o "et prego que eliminis aquesta publicació. En el Tancón han mort moltes persones. NO ESTÀ PERMÈS EL BANY", són alguns dels comentaris que ha rebut.
 

I és que, tot i que la cova del Tancón pot ser un lloc ideal per fer-se fotos i jugar a ser una "sirena de Maco" per un dia, és molt perillós. A TripAdvisor la gent avisa que alguns turistes han mort allà a causa de les marees i que és comú que s'hagin de dur a terme rescats. És per aquest motiu que l'accés, que solia estar obert a tothom, ha passat a estar prohibit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: