Logotip de Adolescents.cat

Què fa que t'enganxis a una comèdia romàntica?

per Redacció, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
L'amor sempre ha estat un tema que ha fascinat a la humanitat, i per això sol estar molt present en sèries i pel·lícules.

Dins del gènere romàntic es fa servir molt el fauxmance, un concepte que fa referència a la tensió sexual no resolta entre amics propers. És a dir, explora la fina línia entre l'amistat i el romanç. Pensa en sèries com Un Cuento Perfecto o pel·lícules com La Propuesta.


El fauxmance funciona molt bé i enganxa molt perquè és fàcil sentir-se identificat. Qui no s'ha enamorat mai d'un bon amic/ga? Al final, és una persona que coneix tots els teus secrets i amb qui tens molta confiança, de manera que és fàcil que a vegades dubtis del que sents per ell/a.

A més, és un concepte entretingut que ens recorda que les relacions humanes són complicades. Confessar el teu amor a una amistat no sempre surt bé i t'arrisques a què tot canviï per sempre. La pregunta és: val la pena fer-ho?




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: