Uns lavabos amb forma de cos de dona generen indignació a les xarxes socials

per Redacció, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
Recentment, s'ha viralitzat a les xarxes socials un vídeo d'un local del Japó on els lavabos tenen forma de cos de dona. El vídeo ha horroritzat a la majoria de les persones que l'han vist per la manera com hipersexualitza el cos de la dona.
 

"Mai vaig pensar que podria veure res més horrible fins que vaig posar so al vídeo. Societat malalta i el noi que digui que això és graciós o que li agrada, que el tanquin", deia una usuària a Twitter.

Els lavabos no només tenen el cos de la dona col·locat de tal manera que sembla que rebi penetració quan algú s'apropa a rentar-se les mans, sinó que també detecta quan té algú al darrere i gemeix i fa sorolls.


Aquest vídeo ens demostra que encara queda molta lluita per aconseguir que el cos de la dona deixi de sexualitzar-se i d'utilitzar-se pel plaer o la diversió de l'home.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: