Es confirma la cancel·lació del contracte d'aquest actor de 'Miércoles'

per Redacció, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
Fa uns mesos l'actor Percy Hynes, conegut per interpretar a Xavier Thorpe a la sèrie 'Miércoles', va ser acusat d'abús i agressió sexual.

Diversos usuaris de Twitter van assegurar que l'actor i els seus amics organitzaven festes per emborratxar noies i tenir relacions amb elles. A més, també se'l va acusar de manipular a menors d'edat per aconseguir que li enviessin fotografies pujades de to.


Els fets van ocórrer quan l'actor encara era a l'institut, però ningú es va atrevir a dir res. Finalment, dues víctimes van decidir compartir la seva història i publicar captures de pantalla i imatges que incriminaven a l'actor.

En assabentar-se de l'ocorregut, moltes persones van demanar que l'actor no formes part de la segona temporada de la sèrie i ara s'ha confirmat que s'ha cancel·lat el seu contracte.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: