Els esports que practiquen les teves artistes preferides

per Redacció, el 7 de setembre de 2023 a les 10:30
Els artistes necessiten estar en molt bona forma física per tal de poder tirar endavant els seus shows, i per això tots practiquen algun esport.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


La Shakira, per exemple, no només té la seva rutina de càrdio i força, sinó que també se l'ha pogut veure practicant esports com surf, skate, wakesurfing, boxa, tenis, dansa...

De fet, l'últim esport que se l'ha vist fent és el flyboard, una activitat que consisteix a mantenir-se dreta sobre una taula que s'eleva sobre l'aigua gràcies a uns potents raigs d'aigua. Aquest esport permet cremar gairebé 300 calories per hora, tonificar els músculs i reduir l'estrès.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)


L'Aitana també practica molt d'esport per mantenir-se en forma. Actualment, fa boxa per tonificar el seu cos, alliberar la seva ment i cremar calories. Aquesta disciplina millora la salut, incrementa la massa muscular, allibera tensions, potència l'estabilitat corporal i ajudar a treballar els reflexos i la presa de decisions. A més, també se l'ha pogut veure al rocòdrom practicant escalada i al gimnàs fent la seva rutina habitual.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


La Rosalía va explicar en un vídeo que la seva rutina començava a la piscina i que també practicava spinning. A l'hivern, li agrada escapar-se a la neu per practicar snowboard. L'objectiu és tonificar el cos, cremar calories i reduir els nivells d'estrès.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: