L'Úrsula Corberó confessa que va patir bullying de petita

per Redacció, el 7 de setembre de 2023 a les 12:30
L'Úrsula Corberó va assistir fa pocs dies al programa 'Que no surti d'aquí' de Catalunya Ràdio i va confessar que de petita va patir bullying.

Segons va explicar l'actriu, els seus companys i companyes de classe se'n reien d'ella per haver gravat un anunci de la sèrie infantil 'Les Tres Bessones'.


"Em feien molt bullying a l'escola i he caigut avui. Em venien pel costat i em feien: 'un dos tres'", va confessar. "Jo crec que allà jo encara no havia passat a la fase dona i ja hi havia moltes amigues meves que ja estaven en la fase talla S o XS del Bershka i jo encara estava en la 14 del Zara de nens".

Així doncs, l'actriu va assegurar que la seva preadolescència va ser una etapa complicada. "A mi em semblaven el millor Les Tres Bessones, però la resta de la gent era com 'Les Tres Bessones és de nena'".

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: