Dues activistes estampen dos pastissos de nata a la cara del CEO de Ryanair

per Redacció, el 8 de setembre de 2023 a les 11:45
Ahir, el CEO de Ryanair, Michael O'Leary, es disposava a fer unes declaracions a la ciutat de Brussel·les quan va rebre l'impacte de dos pastissos de nata, un a la cara i l'altre al cap.

Dues activistes van decidir donar-li una "dolça benvinguda" amb l'objectiu de protestar per la contaminació que comporta aquesta aerolínia pel planeta. Malgrat haver quedat ple de nata, el CEO va seguir amb les declaracions davant de càmera i va dir: "Mai m'havien rebut tan bé. Malauradament eren ecologistes i la crema era artificial. Convido als passatgers a venir a Irlanda, on la nata és millor".

 
@ladbibleireland “Welcome to Belgium” 💀 #fyp #foryou #ireland #irish #ryanair ♬ original sound - LADbible Ireland

Després dels fets, la companyia va ironitzar a través de X -l'antiga Twitter- sobre "la calorosa rebuda" que va rebre O'Leary a Brussel·les i va assegurar que els seus clients estan "tan satisfets" que ho celebren amb pastissos. De fet, van aprofitar per fer publicitat dels seus preus: "En comptes de comprar pastissos de nata, podries haver comprat un vol a Brussel·les pel mateix preu".

 
Els fets van tenir lloc davant de la Comissió Europea de Brussel·les. El CEO havia anat per demanar que es limitin les vagues de controladors, ja que els pilots de Ryanair han anunciat una nova convocatòria de vagues els dies 14 i 15 de setembre.

Els treballadors de la companyia reclamen millores salarials, més temps de descans entre vols i que la companyia irlandesa respecti els reglaments socials locals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: