Crítiques a Rauw Alejandro per la seva actitud: què ha passat?

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 10:30
Aquest cap de setmana, la gira de Rauw Alejandro, Saturno World Tour, ha tingut parada a Sevilla i Madrid. Inesperadament, el cantant va tornar a interpretar 'Beso', la cançó que té amb la Rosalía i que va assegurar que només la cantaria a Barcelona.

Els fans van embogir en escoltar les primeres notes de la cançó, però molts es van quedar amb un regust amarg a la boca. I és que l'artista va assenyalar el tatuatge que té sobre el melic amb el nom de la Rosalía, demostrant que encara se'n recorda d'ella, però seguidament va tocar-se el paquet amb una mà.

 
A la majoria de les persones que van presenciar el moment els va semblar un gest desagradable i molt poc romàntic per part seva. A Twitter s'ha viralitzat el vídeo i la seva actitud ha rebut molt de hate: "homes després de ser infidels" i "em vull arrancar els ulls ara mateix", són alguns dels comentaris que ha rebut.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: