L'elevada xifra que l'Ana Mena cobra per un concert

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 11:15
Ana Mena és una de les artistes més exitoses de l'actualitat. I és que, tot i que la seva carrera musical va començar a Espanya, ha aconseguit fer-se un espai a Itàlia i també que la seva música soni a tot el món.

El seu creixement ha suposat un increment del seu "caché", que segons ha explicat 'El Plural', és de 60.000 euros per concert. Aquesta quantitat, però, pot variar segons l'època de l'any, l'aforament i la localització. De fet, l'Ajuntament de Vigo va assegurar que va pagar 111.320 euros per aconseguir que la malaguenya actues a les seves festes de Castrelos.


També cal tenir en compte que el que paga un ajuntament per la seva contractació no és el mateix que li paguen per actuar al Wizink Center de Madrid o al Palau Sant Jordi de Barcelona, per exemple. La diferència està en el fet que en el primer cas l'entrada és gratuïta i en el segon cas l'entrada sol tenir un cost elevat.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: