L'aplaudida resposta d'un nen a qui li diuen que les samarretes de flors són de nena

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 12:00
Cada dia són més les mares i els pares que intenten educar als seus fills i filles lluny dels estereotips. Aquest és el cas de l'Estel Solé, que vesteix al seu fill sense importar amb quin gènere estan associats els colors i els estampats.

"Mon fill tria aquesta samarreta a una botiga. Sa germana de 3 anys li diu que és de nena. Pensament intern: per més feina que fem, sempre en cal més. Mon fill li contesta: 'La roba no és de nens o nenes. Aquesta samarreta és de persona tranquil·la. Perquè les flors són calmades'", explicava a un tuit.

 
El tuit ràpidament s'ha omplert de comentaris de gent. "M'encanta ell, l'argument i la samarreta", "bona feina" o "trobo que té raó", són algunes de les respostes que ha rebut. Tot i això, algunes persones s'han mostrat preocupades pel que podria passar si dugués aquesta samarreta a l'escola.

En tot cas, la seva mare ha deixat clar que ella deixarà que el seu fill es vesteixi com vulgui, sense por al que li podrà dir la gent. "Si se sent ferit, hi parlaré per fer-lo més fort i més valent i perquè mai s'avergonyeixi de qui és, ni de com se sent, estima o es vesteix".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: