Què fer si reps un missatge inesperat de la teva exparella

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 13:00
Posa't en situació: fa un temps que ho vas deixar amb la teva parella, et vas passar dies plorant i, finalment, vas aconseguir passar pàgina i refer la teva vida. Què passaria si ara t'envies un missatge?

Rebre un WhatsApp de la teva exparella no sempre és agradable. A vegades et fa fer un pas enrere i tornar a estar malament per la ruptura. És per això que, si sents que hi ha alguna ferida que encara no has superat, el millor serà que no responguis o que li deixis clar que no estàs preparat/da per parlar amb ell/a.


Si, en canvi, tens ganes de reprendre contacte, pensa detingudament quina serà la teva resposta. La conversa pot no ser fàcil, així que és millor que tinguis clar quin és l'objectiu de respondre-li i no perdre'l de vista. No et deixis endur pel moment i sigues coherent!

Si mentre parles amb ell/a tens dubtes sobre quina és la seva intenció, pregunta-li sense por. És important que estigueu en el mateix punt per no fer-vos mal. I, sobretot, no tingueu pressa. És millor que, si voleu ser amics, aneu reprenent el contacte de manera progressiva i que tingueu els límits molt clars.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: