Com comunicar-te amb la teva parella en el sexe

per Redacció, el 13 de setembre de 2023 a les 10:00
Dir-li a la teva parella com vols que et toqui en el sexe no sempre és fàcil. Et fa por ofendre-la i que pensi que no ho està fent bé o que no t’està agradant, però és important que li comuniquis el que vols per estar satisfet/a.

Així doncs, el primer que pots fer és explicar-li com gaudeixes més. Fes-ho de manera assertiva i positiva amb frases com: “Crec que m’agradaria més així”. Aneu provant i fes-li saber, també, quan estàs gaudint. Això li donarà confiança.

Si tens ganes de provar altres postures, pregunta-li si li ve de gust. La idea és que no se senti forçat/da a fer res que no vulgui només perquè tu gaudeixis. Pregunta-li, doncs, què li agrada a ell/a i trobeu una manera de sentir-vos a gust tots dos.

Recorda, també, que la comunicació no verbal també serveix per donar informació: el llenguatge corporal, els gemecs… No tinguis por a demostrar que t’ho estàs passant bé!




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: