Aitana dedica la seva última cançó a Miguel Bernardeau

per Redacció, el 13 de setembre de 2023 a les 10:30
Aitana està a punt de llançar el seu single "Dos extraños", una cançó on parla de la seva relació amb Miguel Bernardeau. Feia dies que la gent dubtava de si es tractava d'una indirecta a la seva exparella, però el seu últim avançament ho ha confirmat.
 
@holaitana adelantito “2 EXTRAÑOS” 22 de septiembre sale ALPHA , mi próximo álbum #alpha #nuevamusica #newmusic ♬ 2 Extraños - Aitana

"Et vaig conèixer amb 19, petons van i petons venen, per a què torno a aquell bar si està fred com la neu i tu no hi ets. Va ser per idiota que jo em vaig fer aquell tattoo, però ara tu no hi ets", diu la cançó.

Els fans de l'Aitana saben que va conèixer a l'actor amb 19 anys, poc després de sortir de l'acadèmia d'Operación Triunfo. Del que ningú està segur és de si l'artista es va fer un tatuatge en honor al seu ex o si només quedava bé a la cançó.


"L'última vegada et vaig veure plorant per FaceTime. Jo sé que va ser un 'mal time', però almenys vaig dir-te tot el que sentia. No és que ho senti, ni que me'n penedeixi, però ara som dos estranys. Com si no portéssim anys, com si no féssim anys. Valen de res quatre anys junts, això sí que fa mal", segueix la cançó.

Aquesta ha sigut l'estrofa que ha confirmat que la cançó parla d'en Miguel Bernardeau. Tots dos tenien vides molt ocupades i parlaven molt a través de FaceTime. A més, van estar quatre anys junts i, ara que la relació ha acabat, són com dos estranys.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: