Shakira sorprèn a tothom amb la seva actuació a la gala dels premis MTV VMAs

per Redacció, el 13 de setembre de 2023 a les 11:10
Shakira ha deixat tot el públic bocabadat amb la seva actuació a la gala dels premis MTV VMAs, on ha acudit acompanyada dels seus dos fills: Sasha i Milan.

Durant la seva actuació de 10 minuts, l'artista va interpretar alguns dels seus majors èxits com Suerte, Hips don't lie, Whenever, Wherever, així com també TQG i la seva sessió amb Bizarrap. Va acabar el show en una altíssima tarima rodejada dels seus fans.




Quan va rebre el premi MTV Video Vanguard, va agrair el suport dels seus fans i també va dedicar unes paraules als seus pares i als seus fills: "Vull donar les gràcies als meus pares i als meus fills Milan i Sasha per animar-me i fer-me creure que la mama pot".


L'artista s'ha convertit en un referent de música llatina per tot el món. I és que, en els seus més de 30 anys de carrera, ha col·laborat amb artistes com Beyoncé, Maná, Black Eyed Peas i Alejandro Sanz.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: