Sabies que tens menys sexe que els teus pares?

per Redacció, el 14 de setembre de 2023 a les 10:00
Un estudi ha determinat que els joves d'avui dia tenen menys sexe ocasional del que tenien els seus pares amb la seva edat.

Els motius, segons han explicat des de Platanomelón, són diversos. D'una banda, els joves tenen menys estabilitat econòmica, de manera que els resulta més complicat reunir-se amb algú per anar a sopar, prendre alguna cosa, sortir de festa... És a dir, les oportunitats de trobar-se amb possibles parelles sexuals es redueixen.


D'altra banda, la majoria de joves viuen amb els pares, ja que avui dia és molt complicat tenir els recursos per independitzar-te. I, com és evident, és molt més difícil tenir sexe amb els pares a casa...

A més, la comunicació telemàtica ha provocat que hi hagi menys trobades, ja que lligar a través de xarxes socials és molt més còmode. I no només això, sinó que també han generat moltes inseguretats físiques que inhibeixen a les persones a connectar eròticament amb altres.


Així que sí, potser mai ho hauries imaginat, però els boomers tenien molt més sexe que els millennials i la generació Z.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: