Què diu el teu melic sobre la teva personalitat?

per Redacció, el 26 de desembre de 2023 a les 10:00
Els melics diuen molt de nosaltres. Com expliquen des de Yasss, aquests es poden classificar en sis categories i cadascuna d'elles correspon amb un tipus de personalitat:

Melic que sobresurt


Les persones que tenen un melic que sobresurt solen tenir un caràcter fort. Tenen molt clars els seus valors i ideals i reflexionen sovint sobre aquests.

Melic profund


Les persones amb un melic profund solen tenir molt bon cor i ser molt sensibles. Tot i això, tendeixen a guardar-se els seus sentiments i parlar poc de les seves experiències.

Melic superficial


Les persones amb un melic superficial tendeixen a ser desconfiades. Només confien en els seus familiars i els seus amics més propers.

 

Melic descendent


Les persones amb un melic descendent són molt intel·ligents, però no solen ser àgils fent treballs manuals. A més, solen ser bastant tranquil·les.

Melic amb forma de C


Les persones amb un melic en forma de C solen ser molt actives i nervioses. S'avorreixen ràpidament i necessiten estar constantment fent alguna activitat. També són molt sensibles i es prenen les coses molt seriosament.

Melic amb forma d'ametlla


Les persones amb un melic amb forma d'ametlla són molt altruistes i pensen molt en els altres. Els agrada que la gent del seu entorn se senti a gust quan està al seu costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: