L'Olivia Rodrigo vindrà a Barcelona: així és com pots aconseguir entrades

per Redacció, el 14 de setembre de 2023 a les 10:00
L'Olivia Rodrigo ha anunciat la seva gira mundial GUTS i Barcelona es troba entre les ciutats on actuarà. El concert serà el 18 de juny del 2024 al Palau Sant Jordi i ja pots registrar-te per aconseguir entrades.

Com va passar amb la Taylor Swift, es preveu que moltes persones entrin a la venda d'entrades i per això cal registrar-se prèviament a Ticketmaster. Tens fins al dia 17 de setembre per fer-ho i el dia 20 de setembre rebràs un correu on sabràs si podràs entrar a la venda o si et quedes a la llista d'espera. El link per registrar-te és aquest: https://www.ticketmaster.es/oliviarodrigo


Per què és important que et registris?


El registre ajuda a Ticketmaster a bloquejar bots, reduir l'especulació i posar més entrades directament en mans de fans que volen assistir al concert. És a dir, és una manera de demostrar que realment ets fan de l'artista.


Entre els fans que es registrin es farà un sorteig a l'atzar i s'escolliran les persones que tindran accés a la venda i les altres quedaran a la llista d'espera. En cas que quedis en llista d'espera, és possible que si sobren entrades puguis comprar-ne.

Recorda que és millor registrar-se una única vegada, ja que si ho fas més d'un cop és possible que Ticketmaster pensi que vols comprar entrades per revendre-les i fer un ús fraudulent. Pots demanar a amics i familiars que també es registrin per tenir més oportunitats.

Què pots fer si no aconsegueixes entrades?


Si no aconsegueixes entrades, no està tot perdut. Ticketmaster sol activar un sistema de revenda que es diu Fan to Fan, on els fans que no puguin o ja no vulguin anar al concert poden posar les seves entrades a la venda perquè altres fans les puguin comprar. Aquest sistema és totalment segur i és preferible esperar que s'activi abans que comprar-li les entrades a un desconegut.








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: