Joe Jonas parla per primera vegada del seu divorci

per Redacció, el 14 de setembre de 2023 a les 12:00
Fa una setmana en Joe Jonas va confirmar el seu divorci de l'actriu Sophie Turner amb un comunicat a les xarxes socials.

"Després de quatre meravellosos anys de matrimoni, hem decidit amistosament per mutu acord acabar el nostre matrimoni. Hi ha moltes especulacions sobre el perquè de la nostra decisió, però la veritat és que ha sigut decisió dels dos i esperem sincerament que tot el món pugui respectar els nostres desitjos de privacitat pels nostres fills i per nosaltres", van declarar tots dos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)


Moltes persones han especulat sobre els motius de la ruptura: infidelitats, baralles entre ells, malestar per declaracions que han fet... Però fa uns dies en Joe Jonas va emocionar-se a un concert dels Jonas Brothers cantant Hesitate, una cançó inspirada en la seva relació, i després va deixar clar que res del que diu la gent és cert.


"Ha sigut una setmana dura i difícil. Només vull dir... Mira, si no ho escoltes d'aquests llavis, no ho creguis. Bé? Gràcies a tots pel vostre amor i suport. La meva família i jo us estimem", va dir.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: