Daniel Sancho va demanar ajuda a Froilán després de l'assasinat

per Redacció, el 14 de setembre de 2023 a les 12:15
Daniel Sancho es troba a presó preventiva des de fa un mes per haver confessat l'assassinat i l'esquarterament del cirurgià plàstic colombià Edwin Arrieta a Koh Phangan, Tailandia.

Ara, diversos mitjans han informat que Sancho va demanar ajuda a Felipe Juan Froilán, net del rei Juan Carlos I i fill de l'Elena de Borbón i Jaime de Marichalar. Segons sembla, després de produir-se l'assassinat, Sancho va intentar moure fils perquè aquest l'ajudes d'alguna manera.


Tots dos tenien amics en comú i se seguien a través de xarxes socials. Froilán, però, no només no el va voler ajudar, sinó que també el va bloquejar. No volia veure's involucrat en aquest crim.

Sancho també va intentar posar-se en contacte amb l'entorn de Froilán a través de xarxes socials per veure si algú podia ajudar-lo a sortir de l'illa o facilitar-li una futura extradició al nostre país.


A causa de la gravetat del delicte comès, Sancho podria enfrontar-se a cadena perpètua o, fins i tot, la pena de mort.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: