La Maria Pombo està enfadada amb aquest periodista?

per Redacció, el 14 de setembre de 2023 a les 13:30
L'Abel Planelles ha visitat el LOFT i, entre moltes altres coses, ha parlat sobre la seva relació amb la Maria Pombo.

Segons ha explicat, quan la Maria Pombo va assistir al programa de 'La Resistencia' i va filtrar, sense adonar-se'n, el seu embaràs, ell ho va comentar a TikTok i a ella no li va agradar gens.


Creu, però, que no es va enfadar amb ell, sinó que simplement li va molestar no poder escollir com i quan volia compartir el seu nou embaràs amb els seus seguidors.

A més, durant el mes de febrer l'Abel va compartir amb els seus seguidors que la influencer s'estava fent una casa a Cantàbria i ella no ho va confirmar fins el mes passat.


Sigui com sigui, l'Abel assegura que ell sempre ha intentat ser respectuós amb ella i que espera que no estigui enfadada i que entengui que simplement està fent la seva feina com a periodista.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: