Logotip de Adolescents.cat

Olivia Rodrigo aclareix si està enfadada amb Taylor Swift

per Redacció, el 15 de setembre de 2023 a les 10:30
Olivia Rodrigo acaba de llançar el seu segon àlbum 'GUTS' i es rumoreja que conté dues cançons dedicades a la Taylor Swift: 'Vampire' i 'Grudge'.

La primera cançó parla sobre com algú es va aprofitar d'ella, la va enganyar i la va utilitzar, mentre que la segona parla sobre la traïció d'una persona que la va ajudar a aconseguir el seu èxit.


Recordem que l'Olivia sempre havia estat molt fan de la Taylor Swift i que aquesta, al principi, la va recolzar. Després, quan va llançar el seu primer àlbum 'SOUR', va aconseguir records que només la Taylor havia aconseguit i sembla que això va generar una enemistat entre elles.

De fet, la cançó de 'Deja vu' va ser acusada de plagiar 'Cruel Summer' de la Taylor Swift i l'Olivia va haver d'acabar compartint els crèdits de la cançó amb ella.


Sigui com sigui, en una entrevista amb Rolling Stone, l'Olivia Rodrigo ha deixat clar que no té problemes amb ningú. "Estic molt tranquil·la. Ho guardo tot per mi. Tinc els meus quatre amics i la meva mare i aquestes són realment les úniques persones amb qui parlo. No hi ha res a dir... Hi ha tantes conspiracions a Twitter, però jo només mira les teories de conspiració sobre aliens", va dir.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: