Les imatges que confirmen la relació entre Anna Castillo i Álvaro Mel

per Redacció, el 15 de setembre de 2023 a les 11:00
Anna Castillo i Álvaro Mel van protagonitzar junts la sèrie 'Un cuento perfecto', l'adaptació del llibre d'Elísabet Benavent. Es tracta d'una comèdia romàntica on tots dos s'enamoren.

Poc després d'estrenar-se la sèrie, els fans van començar a rumorejar que l'amor entre ells dos no es quedava a la ficció, sinó que estaven sortint a la vida real. Alguns fins i tot asseguraven haver-los vist de la mà pels carrers de Madrid.


Aquest dimecres 13 de setembre, s'han filtrat unes imatges de l'Anna i l'Álvaro junts, sopant a una taverna amb un grup gran d'amics per celebrar l'aniversari de l'actor i fent-se un petó sense importar qui els podia veure.
 

Un dels comensals que es trobava al bar va gravar el moment i el va compartir a stories d'Instagram. El bar va republicar la història i va fer-se viral a totes les xarxes socials.
 
@javiponzo El #beso que todos queríamos ver entre #alvaromel y #annacastillo en la vida real luego de #uncuentoperfecto ❤️ // #amor #love #romance #netflix #parati #fyp #foryou #4u #foryourpage #foryoupage #viral #videoviral #entretenews #david #margot #betacoqueta #elisabetbenavent ♬ sonido original - Javier Ponzone

Està clar que, tot i que cap dels dos ha volgut confirmar la seva relació, no tenen por a mostrar el seu amor en públic.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: