On es muden el príncep Harry i la Meghan Markle?

per Redacció, el 15 de setembre de 2023 a les 11:20
Fa uns mesos es va començar a rumorejar que en príncep Harry volia divorciar-se de la seva dona Meghan Markle. Ara, en canvi, se'ls ha vist amb intencions de mudar-se a Malibú, Califòrnia.

Actualment, viuen a una mansió que van comprar fa tres anys per 14,7 milions de dòlars amb nou dormitoris. Malgrat que és un lloc on han sigut molt feliços i on han pogut criar als seus dos fills tranquil·lament, sembla que no estan satisfets amb el grau d'intimitat que els proporciona.


Així doncs, estan planejant mudar-se a un lloc més aïllat, però proper a Los Angeles. Segons han informat diversos mitjans, se'ls ha vist visitant un terreny de Malibú que està a la venda per 8 milions de dòlars i que compta amb tots els permisos necessaris per començar a construir.

La part positiva d'aquesta propietat és que té un llarg camí d'accés, la qual cosa protegeix l'habitatge principal de la mirada dels xafarders i les xafarderes. De fet, és possible que la parella ja hagi comprat el terreny i que comencin les obres aviat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: