El veritable motiu pel qual l'Omar Montes no va poder cantar amb l'Ana Mena

per Redacció, el 19 de setembre de 2023 a les 10:00
El dissabte dia 9 de setembre, l'Ana Mena va fer un concert al Wizink Center de Madrid. Es tractava d'una actuació molt important per a ella, i per això va decidir portar convidats especials, entre els quals es trobava l'Omar Montes.

El públic estava entusiasmat per l'actuació que tenien preparada, però finalment el cantant madrileny no va poder actuar. Quan va pujar a l'escenari, va ser incapaç de cantar i la cantant andalusa va haver de treure-li el micròfon i seguir ella sola amb l'actuació.


Algunes persones van pensar que l'artista anava borratxo o que s'havia oblidat de la lletra de la cançó, però la realitat va ser molt diferent. Ell mateix, acompanyat del seu tècnic de so, Antonio, ha volgut explicar el que realment va ocórrer aquell dia durant el seu concert a Fuenlabrada.

"La part posterior de l'escenari té una petita escala, que va ser per on va aparèixer Omar i en l'impàs de pujar per les escales l'in-ear se li va desconnectar de la petaca, o sigui, els cascs de la petaca, i no va escoltar res, només escoltava un rebot i no va poder cantar bé", explicava el tècnic.


Per tant, la culpa no va ser de l'Omar, sinó d'un fall tècnic que li va jugar una mala passada. "Jo tenia el cor en un puny l'altre dia al Wizink, estava mort viu", confessava l'artista.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: