Què són les «AstroFrecks»? Te les faries?

per Adolescents.cat, el 1 d'octubre de 2023 a les 08:26
Les pigues a la cara son tendència. Per això a les xarxes no parem de veure mil idees permanents i semipermanents de fer-se pigues a la cara. El que encara no havíem vist era fer-se pigues que recreïn constel·lacions. 

Es tracta d’una creació cosmètica de l’artista de tatuatges Jessica Knapik, de Michigan (EE.UU). El que fa la tatuadora és marcar els punts que uneixen les constel·lacions del signe zodiacal dels seus clients i clientes i transforma les estrelles en pigues que envolta de més pigues. Així que a simple vista difícilment es veurà que portem una constel·lació a la cara, però tu sí que sabràs que portes “escorpí” tatuat al mig de la cara.

Què et sembla? T’ho faries?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: