Per què la Miley Cyrus ja no es parla amb el seu pare?

per Redacció, el 30 de setembre de 2023 a les 10:00
La Miley Cyrus i el seu pare, Billy Ray Cyrus, sempre havien tingut molt bona relació. De fet, van protagonitzar junts la sèrie 'Hannah Montana' de Disney Channel durant 5 anys i sempre havien demostrat estar molt units.

Fa un temps, però, la cantant va decidir tallar tota la relació que tenia amb el seu pare. El motiu és que, poc després de divorciar-se de la seva mare, va començar a sortir amb la cantant Firerose, amb qui es porta 30 anys de diferència.


Quan es va assabentar de la relació, la Miley va intuir que el seu tonteig va començar quan es van conèixer al rodatge de Hannah Montana. En aquell moment, Firerose era menor d'edat i, per tant, el seu apropament estava totalment fora de lloc.

A més, la Miley ha comentat alguna vegada que el seu pare sempre va intentar aprofitar-se de la seva fama i que això mai li va agradar. 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: