Una noia desmenteix que en Rauw Alejandro intentés lligar amb ella i la seva novia

per Redacció, el 19 de setembre de 2023 a les 11:30
Fa mesos que en Rauw Alejandro està solter i sembla que està aprofitant per sortir i passar-s’ho bé. Aquest cap de setmana, concretament, el cantant va estar per Madrid i va anar a sopar a un restaurant amb els seus amics, on va coincidir amb dues noies.

Segons han explicat diversos mitjans de comunicació, el cantant va pagar el sopar de les noies per intentar lligar amb elles, sense saber que aquestes eren parella. La realitat, però, va ser diferent i una de les noies ha volgut explicar a través de TikTok el que realment va passar.


“Jo estava amb la meva novia, que era el seu aniversari, i vam anar a sopar a un restaurant molt conegut aquí a Madrid. Total, que nosaltres estavem al restaurant, tot super bé, ballant amb els de l’espectacle, donant-ho tot… I llavors vam sortir a fumar i quan vam entrar el cambrer ens va dir que el compte ja estava pagat.

Nosaltres ens vam quedar com: ‘qué? Però, per què?’, i ens va dir: ‘no, mira, us ha convidat aquell noi amb ulleres d’allà’ (i va senyalar una cantonada). Allà estava un noi amb uns 5 més, amb una caputxa i unes ulleres de colors. Aleshores, ell em va mirar i em va fer un gest de generositat i jo li vaig tornar”.

 
@anaromtok Muchas gracias Rauw ♥️ #viraltiktok #parati #fyp #viral #foryou #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #rauwalejandro #madrid #paratii ♬ sonido original - ANA ⚡️

Després d’aquest moment, la noia explica que li va demanar al cambrer si li podia portar una copa de vi com a agraïment. Va ser aleshores quan es van adonar que el noi era en Rauw Alejandro, ja que quan tenia la copa a la mà, va treure’s les ulleres i la caputxa i va fer el gest de brindar.

La noia ha deixat molt clar que això és tot el que va passar i que el cantant no va intentar lligar amb elles en cap moment, sinó que simplement va tenir el bonic gest de convidar-les a sopar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: