Les confessions de la Laura Escanes al Suave Fest

per Redacció, el 18 de setembre de 2023 a les 10:00
Aquest dissabte, 16 de setembre, s'ha celebrat el Suave Fest, organitzat per la Maria Pombo.

El cartell del festival va comptar amb artistes com Omar Montes, Cali & El Dandee, Henry Méndez, Ters, Luc Loren i Barcen, i les entrades anaven des dels 28 euros als 700 euros si volies estar a la VIP i conèixer a la Maria Pombo. Moltes persones van creure que aquest últim preu era una mica desorbitat tenint en compte els artistes dels quals es tractava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUAVEFEST (@suavefest)


El festival va estar ple d'influencers com l'Anna Padilla, la Lola Lolita, la Violeta i la Laura Escanes. La nit va estar plena d'entrevistes i una de les persones que més va sorprendre va ser l'Escanes, ja que ha demostrat tenir l'autoestima cada vegada més alta.


Quan l'Iban Garcia va entrevistar-la, va preguntar-li: "series amiga de tu mateixa?" i va respondre: "sí, jo soc l'hòstia!". I, quan va ser entrevistada per Europa Press, va assegurar que està molt feliç, molt enamorada i que no descarta tenir un altre fill amb l'Álvaro de Luna, però que ara mateix no s'ho planteja i que la vida és molt llarga.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: