Crítiques a Aitana per "haver perdut la seva personalitat"

per Redacció, el 20 de setembre de 2023 a les 10:00
L'Aitana està sent molt criticada per "no tenir personalitat" i intentar assemblar-se a altres artistes com la Rosalía i la Taylor Swift.

Un dels motius pels quals ha sigut criticada és per un vídeo del seu TikTok on parla d'una manera molt similar a la Rosalía. A més, ha decidit crear un dress code per la seva gira 'Alpha', la qual cosa ha fet pensar que vol imitar la Taylor Swift amb la seva gira 'The Eras Tour', on els assistents han de triar una "era" i vestir-te amb un dress code concret.

 
Alguns dels comentaris rebuts han estat: "La noia ha perdut tota la seva personalitat, una llàstima que hagi acabat passant", "Es copia totalment de Dua Lipa en modelets i postures a les fotos, és flipant, vol una mica de totes" o "Les polseres i ara el Dress Code mmm ja prou Aitana no ets Taylor Swift".


Tot això, però, només és l'opinió d'una minoria i l'Aitana continua tenint una gran quantitat de fans que l'estimen i que desitgen veure-la en concert.

Quin és el dress code que ha triat?


L'Aitana ha decidit atorgar un color a cada ciutat on actuarà amb la seva gira 'Alpha' mitjançant un sorteig aleatori. Els resultats han sigut els següents:

- València: Rosa.
- Sevilla: Blau.
- Madrid: Lila.
- Bilbao: Negre.
- Barcelona: Blanc.
- Màlaga: Verd.
- Las Palmas de Gran Canaria: Taronja.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: