Tot el que se sap sobre el divorci entre Ariana Grande i Dalton Gomez

per Redacció, el 25 de setembre de 2023 a les 10:00
Ariana Grande i Dalton Gomez han iniciat els tràmits de la seva separació després de dos anys casats.

El passat dilluns 18 de setembre l'advocada de la cantant, Laura Wasser, ha sol·licitat el divorci al·legant diferències irreconciliables. En els documents oficials consta que el 20 de febrer del 2023 es van separar oficialment.


Tot apunta que els tràmits finalitzaran ràpidament, amb en Dalton rebent una gran quantitat de diners, prèviament estipulada. Segons sembla, tenien un acord prenupcial que permetia agilitzar temps i evitar confrontacions o conflictes d'interessos.

Fonts properes a ells han pogut confirmar que han sigut molt afectuosos i respectuosos entre ells en aquest procés i que seguiran sent amics.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: