Consells perquè el sexe telefònic funcioni

per Redacció, el 20 de setembre de 2023 a les 10:00
Tens una relació a distància o estaràs un temps sense poder veure la teva parella? La sexòloga Rebecca Alvarez ha compartit alguns consells per fer que el sexe telefònic sigui el més excitant i divertit possible.

El primer consell és avisar a la teva parella de les teves intencions. Pot resultar molt violent trucar-la i esperar que estigui llesta per tenir sexe a través d'una videotrucada sense haver-la avisat abans. Per tant, el millor serà que estigui preparada.


El segon consell és posar-te còmode. Mira de tenir un lloc on aguantar el telèfon i assegura't que tindràs la suficient intimitat. És important que tots dos estigueu còmodes i us sentiu amb confiança per poder gaudir.

El tercer consell és que no us preocupeu si les coses no surten com esperàveu. Tenir sexe per videotrucada és complicat i és normal que sorgeixin problemes tècnics o que us quedeu bloquejats en algun moment. No passa res, agafeu-vos-ho amb humor!


I, l'últim consell, és que jugueu amb el contacte visual. La vista és el sentit principal dels éssers humans i pot ser molt excitant veure com la teva parella gaudeix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: