Això és el que fa que una amistat funcioni... I mai ho hauries dit

per Redacció, el 22 de febrer de 2024 a les 10:00
Alguna vegada t'has preguntat què és el que et fa connectar de veritat amb una amistat? És possible que fer plans divertits és el que us uneix, però la comunitat científica ha descobert que en realitat són els moments d'avorriment els que enforteixen la vostra relació.

El motiu és que, quan esteu avorrits/des, doneu espai al vostre cervell per inventar junts/es. Igual que quan éreu petits/es. Us inventeu un tema de conversa, una activitat... I, com indiquen des d'El Confidencial, "la clau per connectar i caure's bé no és el que feu, dieu, demostreu o espereu de l'altre, sinó el que creeu junts".


És evident que les amistats adultes són molt més complexes que aquelles que tenies amb 7 anys, però la clau segueix sent la mateixa. Així que és normal que hagis connectat molt amb les teves amigues de la universitat amb qui passes 10 hores al dia o amb el teu amic del poble amb qui passes les tardes d'estiu més avorrides del món.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: