Així és com un mirall pot millorar les teves relacions sexuals

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 10:00
Per evitar que la rutina s'apoderi del sexe, es recomana experimentar i provar nous jocs sexuals com, per exemple, incorporar un mirall.

El mirall et permet veure sempre la teva parella, fins i tot en postures en què normalment és impossible com la del gosset. Així doncs, el sexe es torna el doble d'excitant i, a més, la comunicació millora, ja que pots llegir el llenguatge corporal de la teva parella.


Cal tenir present que la vista és el principal sentit de l'ésser humà i que la connexió visual és molt enriquidora. Gràcies al mirall, doncs, pots tenir un contacte més íntim amb la teva parella i explorar noves postures i moviments, la qual cosa afavoreix l'autoconeixement.

No et preocupis si al principi sents una mica de vergonya, és normal. Mai t'has vist des d'aquesta perspectiva i pots sentir-te intimidat/da. Deixa't anar i gaudeix.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: