El viatge somiat de la Nadine la sorprèn

per Redacció, el 20 de setembre de 2023 a les 12:15
La Nadie Romero ha explicat al LOFT com va ser la seva experiència als estudis de la Warner Bros de Harry Potter a Londres.

Segons ha explicat, arribar als estudis no és gens fàcil, però val la pena. Cal agafar un tren des del centre de la ciutat de Londres fins a Watford Junction i allà agafar un bus ambientat en Harry Potter de dues plantes que et porta fins al lloc. 


Quan arribes, el primer que fan és donar-te un passaport gratuït amb totes les sales que pots entrar a veure. Així, cada vegada que en visites una, pots posar el segell al passaport, la qual cosa és molt divertida.
 
@nadineromero3 No supero el dia d’ahir!⚡️🪄 Si teniu cualsevol pregunta sobre com anar-hi o preus, digeu-me🥰 #harrypotter #wb #parati #foryou #viral #pertu ♬ Harry Potter (El mundo mágico de Harry) - Film Symphony Orchestra

Però, què et trobes als estudis de Harry Potter?


Als estudis et trobes els decorats autèntics de Harry Potter. El primer que veus és el famós menjador i després pots veure les sales comunes de les escoles, l'escombra voladora, la casa dels tiets del Harry Potter i, fins i tot, la creació del Dobby, entre moltes altres coses.

El preu de l'entrada es troba entre els 50 i 60 euros i la Nadine recomana a tots els fans de Harry Potter anar-hi, ja que és una experiència única.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: