El romàntic viatge de la Juliana Canet a Nova York

per Redacció, el 25 de setembre de 2023 a les 12:00
Ahir va acabar la romàntica escapada a Nova York de la Juliana Canet i el seu nòvio Guillem Tarrés.

Tots dos han estat publicant imatges i vídeos a les seves xarxes socials i hem pogut seguir una mica la seva aventura a la gran ciutat.


Segons hem pogut veure, els primers dies van aprofitar per conèixer Nova York i van llogar una bici per donar una volta per Central Park, on en Guillem va confessar haver-se sentit una mica desprotegit. També van decidir investigar quina és la millor hamburgueseria de la ciutat i ens ho van explicar a TikTok. En Guillem estava convençut que era la J.G. Lemon, malgrat ser l'única on havien anat en aquell moment.

 
@guillemtarres

la millor hamburguesa de ny🗽

♬ original sound - guillemtarres
Aprofitant que el tercer dia va ploure, van decidir visitar un museu i després seguir explorant la ciutat. L'endemà van anar a l'Oyster Bar, un restaurant que surt a moltes pel·lícules de Woody Allen i que va ser construït per un arquitecte valencià.


A més, la Juliana va anar compartint a Instagram els seus modelets, i també va ensenyar-nos com és un dia plujós a Nova York i la romàntica foto que una senyora els va fer de manera desprevinguda i els va passar per AirDrop, entre moltes altres coses.
 
@julianacanet

ig @julianacanet

♬ original sound - Juliana Canet

Ja pots trobar la primera part del seu viatge al canal de Youtube de la Juliana Canet.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: