Aquest perfum et fa ser més atractiu/va?

per Redacció, el 2 d'abril de 2024 a les 10:00
Fa un temps que corre per TikTok una moda una mica estranya: posar-se perfums fets amb fluids vaginals. L'objectiu? Atraure a homes i dones gràcies a l'olor que desprens.

Tot i que pot semblar una novetat, aquesta pràctica es va fer famosa als anys 70, després d'aparèixer a una telenovel·la d'aquells temps. Ara, els tiktokers tornen a assegurar que utilitzar perfums amb feromones són un bon mètode per atraure persones i, fins i tot, acabar amb les discussions de parella.


És cert que funciona?


La professora d'antropologia de la Universitat de Boston, Eva Gasset, va explicar a la revista 'Popular Science' que, malgrat que ens podem sentir atrets per l'olor corporal d'una persona, el més probable és que no tingui res a veure amb els fluids íntims.


Sembla que alguns animals, com els mamífers, els rèptils i els amfibis, tenen molt desenvolupat l'Òrgan de Jacobson, relacionat amb l'olfacte, i són capaços d'identificar les feromones i enviar senyals químics al cervell. Els humans, en canvi, van perdre aquest òrgan en algun moment de la seva evolució i, per tant, els perfums amb fluids vaginals no són efectius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: