Vols crear-te un perfil a una app de cites? Et donem alguns consells!

per Redacció, el 1 d'abril de 2024 a les 10:00
Crear-se un perfil a una app de cites no és fàcil. Cal triar fotos que et representin i presentar-te una mica a la descripció sense passar-te... A continuació et compartim alguns trucs:
  • Tria fotos que et representin
No cal que pengis 10 fotos, amb unes 4 n'hi ha prou. Intenta que, com a mínim, a una d'elles se't vegi la cara, i la resta pots sortir fent coses que t'agraden (viatjar, cuinar, fer esport, passejar el teu gos...). I, sobretot, evita les fotos amb els teus amics, és estrany.
  • No et passis amb la descripció (i tampoc et quedis curt/a)
La descripció serveix perquè l'altra persona es faci una idea de quines coses teniu en comú. Pots posar un parell de qualitats teves i anomenar els teus hobbies. Si busques alguna cosa concreta en l'altra persona la pots posar (que sigui més alt/a que tu, que visqui a prop, que li agradin els animals...).
  • Demana opinió als teus amics
Les teves amistats et coneixen millor que ningú i sabran dir-te si el teu perfil et representa o no.


Recorda que aquestes apps estan pensades per majors de 18 anys i que l'important és que siguis tu mateix/a i que les teves intencions siguin honestes.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: