Rosa Peral respon des de la presó a les crítiques d'Úrsula Corberó

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 11:00
Fa sis anys que la Rosa Peral es troba a la presó per haver assassinat al seu nòvio Pedro Rodríguez, juntament amb el seu amant. El crim va succeir l'any 2017 i és conegut com "el crim de la Guàrdia Urbana". El programa 'Crims' de Tv3 té 4 episodis explicant el que va passar i ara Netflix ha estrenat 'El cuerpo en llamas', una sèrie sobre aquest mateix crim.

L'Úrsula Corbero és qui interpreta el paper de la Rosa Peral a la sèrie i en nombroses ocasions ha explicat que va dubtar molt en si acceptar o no el paper, tant per la complexitat del personatge com perquè es tracta d'un crim real i recent. Segons va explicar a Cadena Ser, Peral "és una persona amb moltes inseguretats, dualitats i molta ambició. Una dona amb carències que la duen a actuar de manera egoista".


Aquestes paraules han arribat a oïdes de Rosa Peral i des de la presó ha volgut donar la seva opinió, a través d'un programa de televisió:

"La protagonista de la sèrie deia que era un paper que li havia costat de fer perquè era un paper molt tòxic. Digue'm en quin moment se m'ha jutjat per ser tòxica o no tòxica. No hi ha una sentència en la qual se'm condemni per tòxica o no tòxica. Jo ja he tingut un judici, jo ja tinc una condemna. De nou, pateixo una altra vegada un judici mediàtic i el que estan buscant és morbo, traient el que diuen que és la meva suposada vida".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: