El poderós missatge de la Lola Índigo

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 12:00
Des que va sortir d'Operación Triumfo, la Lola Índigo ha sigut un referent per a moltes persones. No només per la seva música, sinó també pels missatges d'autoestima que envia als seus fans i seguidors.

Durant un dels seus concerts, l'artista va voler parlar de la dismòrfia corporal que ha patit en certs moments de la seva vida: "Hi ha una cosa que es diu dismòrfia, que és quan comences a distorsionar la imatge del teu propi cos per allò que diuen els altres, el que veus a les xarxes socials i a la televisió".


La Lola Índigo ha assegurat que va passar una molt mala època a causa dels comentaris que rebia. De fet, va esborrar-se alguna de les seves xarxes socials: "Saps què? M'esborro aquesta xarxa social, no vull llegir res més sobre el meu cos perquè jo sempre he estat molt feliç amb el que soc i crec que tots ho hem de ser".

Finalment, va dir: "M'ha costat moltíssim estimar-me i acceptar-me. He hagut de fer un treball que m'ha costat anys d'amor propi, autoestima i de teràpia, i ningú m'ho traurà".

 
@zzayras Por si alguien necesita escucharlo ❤️‍🩹 #dismorfiacorporal #lolaindigo #guadalajara #concierto ♬ sonido original - Zay

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: